Jurgen Appelo: Menedzsment 3.0
Típus: Könyvösszefoglaló
Ár: 1,270Ft
Nettó: 1,000Ft
gift
Menedzsment 3.0 - az agilis szoftverfejlesztés tanulságai alapján készült új menedzsment elképzelés a komplex környezetben dolgozó csapatok agilis vezetésére.
 
A szoftverfejlesztésen dolgozó csapatokra nem ültethetők át egy az egyben az üzleti projektmenedzsment-tankönyvekben lefektetett elvek és gyakorlatok. Ezek a csapatok olyan komplex szervezeti és szociális rendszert alkotnak, amelyek menedzselése speciális szempontrendszert kíván.

Ennek az analógiáján az agilis Menedzsment 3.0-ás verziója arról szól, miként lehet az önszerveződő csapatok működését meghatározó keretrendszer célirányos és sikerorientált felépítését és működtetését úgy menedzselni, hogy közben a folyamatos fejlődés is biztosított legyen.  

Nincs tökéletes, minden szempontból ’jó’ modell, előbb-utóbb mindegyik bukásra van ítélve - a siker nem más, mint a bukás elhalasztása. Vannak viszont ’legjobb gyakorlatok’, amikből átvehetjük azt, ami hasznos és máshol már bizonyított.

Hogy hogyan, azt ebből a könyvösszefoglalóból megtudod: Jurgen Appelo-Management 3.0. Leading Agile Developers, Developing Agile Leaders.

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék: menedzsment, kommunikáció, trendek,
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN