Stephen Denning: A radikális vezetés kézikönyve
Típus: Könyvösszefoglaló
Ár: 1,270Ft
Nettó: 1,000Ft
gift
A változások túlnőttek azon a léptéken, amit pusztán alkalmazkodással követni tudnának a szervezetek. A 20. századi vezetési modell már nem alkalmas a mai vállalatok irányítására. A folyamatos innováció 7 alapelve.
 
A hagyományos vállalati struktúrákban általában nem a dolgozókkal, hanem a rendszerrel van a baj, amelyben működnek. A taylori eszmékre épülő, rendszeralapú vállalati felépítés és vezetési gyakorlat fölött eljárt az idő. Nemcsak a környezet, hanem mi, emberek is megváltoztunk. A 21. században, a tudásmunkások korszakában szükség van a munkatársak elkötelezettségére, és ez a tényező komoly hatással van a cég eredményességére.
A radikális vezető utasítás és ellenőrzés helyett a történetmesélés, a párbeszéd világát honosítja meg a szervezeten belül – miközben megteremti a feltételeit annak, hogy hétköznapi emberek rendkívüli dolgokat vigyenek végbe.
 
Olvasd el Steve Denning: The Leader’s Guide to Radical Management című könyvének magyar nyelvű összefoglalóját, hogy megtudd, hogyan lehetsz eredményesebb a radikális vezetéssel!
 

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék: leadership, emberek vezetése, paradigma váltás,
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN