Online Enter Előfizetés
Online Enter
Lépj be hozzánk és nézz körül nálunk! Szeretettel látunk, mindent megmutatunk. Ismerkedj meg velünk, kukkants bele mindenbe! Friss és érvényes tudást kínálunk tömören. Két hét online olvasás. Próbáld ki!

Arany Tagság Előfizetés
Arany Tagság
Ez illik hozzád, ha te mindenből a legjobbat szerzed meg magadnak. Itt nincs kompromisszum, ez a prémium elérés adja neked a legtöbbet. Friss és érvényes tudást tömören. Időt és energiát nyersz. Itt az alkalom.

Ezüst Felhő Tagság Előfizetés
Ezüst Felhő Tagság
Ez kell neked, mert az online világ a te világod, hiszen folyton ott vagy a neten. Összefoglalóid a felhőben, így a tudáshoz bárhol, bármikor azonnal hozzáférsz. Nem hagyod otthon. Mindig minden nálad van. Az összes.
 
Ezüst Felhő Tagság féléves Előfizetés
Ezüst Felhő Tagság féléves
Ez kell neked, mert az online világ a te világod, hiszen folyton ott vagy a neten. Összefoglalóid a felhőben, így a tudáshoz bárhol, bármikor azonnal hozzáférsz. Nem hagyod otthon. Mindig nálad van minden, ami a tied.
 

Tudáskurátor

Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN