Online Enter
Típus: Tagság
Ár: 4,900Ft
Nettó: 3,858Ft
gift
Lépj be hozzánk és nézz körül nálunk! Szeretettel látunk, mindent megmutatunk. Ismerkedj meg velünk, kukkants bele mindenbe! Friss és érvényes tudást kínálunk tömören. Két hét online olvasás. Próbáld ki!

Lépj te előbb, légy tájékozottabb, mint a többiek. Tudjuk, te is azzal küzdesz, hogyan tarthatnál lépést a rengeteg tudnivalóval. Nincs idő és energia. Itt gyors és könnyű előnyre teszel szert, mert kiválogattuk és pár oldalon összefoglaltuk neked a menedzsment irodalom javát. A megszerzett értékes vezetői tudással élen jársz, ha alkalmazod vagy segítesz vele másoknak. Kóstolj bele! Nem meggondolatlan, aki gyors. Ne tétovázz, biztos kíváncsi vagy! A két hét alatt megkapod a két könyv és a négy cikk összefoglalóját, amit publikálunk. És ezenfelül kétszer ennyit választhatsz még magadnak kedved szerint a több mint száz már megjelent összefoglalóból.

Ez a te nagy lehetőséged, mert szeretnéd tudni milyen a kényelmes elérés. Használd ki most! Nagyon megéri, már csak a hihetetlen ára miatt is. Kihagyhatatlan ajánlatunk – hat könyv és tizenkét cikk összefoglalóját kapod bruttó 4900-ért! Add ajándékba és örülni fog, aki kapja.

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék:
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN