Ezüst Felhő Tagság féléves
Típus: Tagság
Ár: 21,750Ft
Nettó: 17,126Ft
gift
Ez kell neked, mert az online világ a te világod, hiszen folyton ott vagy a neten. Összefoglalóid a felhőben, így a tudáshoz bárhol, bármikor azonnal hozzáférsz. Nem hagyod otthon. Mindig nálad van minden, ami a tied.
 
Te szoktál elsőnek lépni, ezt se hagyod ki. Itt gyors és könnyű előnyre teszel szert, mert kiválogattuk és pár oldalon összefoglaltuk neked magyarul a menedzsment irodalom javát. A tömörség inspirál téged. Úgysem olvasol már nyomtatott újságokat, itt sem kell neked a papír. Hamarabb megtalálod, ha keresel valamit. Akár megbeszélés közben is megnézheted, ha eszedbe jut egy ötlet. Hopp, és már be is dobtad. Mindig a jövőre vártunk, most megérkezett és jelennek hívják. Ez a jelen a tied. Ez a világ a te világod. Otthon vagy benne. Sőt. Neked találták ki.

Azonnal megkapsz mindent, amit a következő fél évben publikálunk és ezenfelül az eddig kiadott összefoglalók felét - több mit 120 írás - szabadon kiválaszthatod. Folyamatos online elérés. Válaszd most a féléves Ezüst Felhő Tagság gyorsaságát, mert így mindig tájékozott leszel. Díja bruttó 29.000 Ft. Add ajándékba üzleti partnerednek. Értékelni fogja.

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék: vevők, közös értékteremtés, üzleti környezet,
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN