Ezüst Felhő Tagság
Típus: Tagság
Ár: 36,750Ft
Nettó: 28,937Ft
gift
Ez kell neked, mert az online világ a te világod, hiszen folyton ott vagy a neten. Összefoglalóid a felhőben, így a tudáshoz bárhol, bármikor azonnal hozzáférsz. Nem hagyod otthon. Mindig minden nálad van. Az összes.
 
Te szoktál elsőnek lépni, ezt se hagyod ki. Itt gyors és könnyű előnyre teszel szert, mert kiválogattuk és pár oldalon összefoglaltuk neked magyarul a menedzsment irodalom javát. A tömörség inspirál téged. Úgysem olvasol már nyomtatott újságokat, itt sem kell neked a papír. Hamarabb megtalálod, ha keresel valamit. Akár megbeszélés közben is megnézheted, ha eszedbe jut egy ötlet. Hopp, és már be is dobtad. Mindig a jövőre vártunk, most megérkezett és jelennek hívják. Ez a jelen a tied. Ez a világ a te világod. Otthon vagy benne. Sőt. Neked találták ki.
 
Tied mindenünk, amit csak eddig kiadtunk – már 250-nél több írás – és minden, amit a következő egy évben publikálunk. Válaszd most az éves Ezüst Felhő Tagság gyorsaságát, mert így azonnal mindig minden elérhető neked. Díja bruttó 49.000 Ft. Nem is kell számolnod, hogy lásd, mennyire megéri. Add ajándékba üzleti partnerednek. Értékelni fogja.

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék:
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN