Arany Tagság
Típus: Tagság
Ár: 58,999Ft
Nettó: 46,456Ft
gift
Ez illik hozzád, ha te mindenből a legjobbat szerzed meg magadnak. Itt nincs kompromisszum, ez a prémium elérés adja neked a legtöbbet. Friss és érvényes tudást tömören. Időt és energiát nyersz. Itt az alkalom.

Fontos neked, hogy te vagy a legfelkészültebb, de már alig győzöd. Itt gyors és könnyű előnyre teszel szert, mert kiválogattuk és összefoglaltuk neked a menedzsment irodalom legjavát. Könyvek és cikkek pár oldalon. Mindent megkapsz, amit csak eddig publikáltunk – már kétszázötvennnél több magyar nyelvű összefoglaló – és mindent, amit a következő egy évben ki fogunk adni. Bármikor, bárhol online is könnyen hozzáférsz az általad válogatott tudásforrásokhoz. Ha pedig úgy tartja kedved, akkor az ízléses, kéthasábos elrendezésű, a nevedre szóló dokumentumokat ki is nyomtathatod, hogy a kedvenc karosszékedben egy pohár bor mellett olvasgasd. Még dossziét is küldünk, ha le akarod fűzni. Törődünk veled.
 
Válaszd az exkluzív Arany Tagság kényelmét most, mert így könnyen lépést tarthatsz a rohanó világgal. Ez a legjobb ajánlatunk. Az igényes emberek választása. Az éves Arany Tagság díja bruttó 79.000 Ft. Azt is tudod, kinek add ajándékba. Boldog lesz, amikor megkapja.

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék:
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN