Charles Handy: Az elefánt és a bolha
Típus: Könyvösszefoglaló
Ár: 1,270Ft
Nettó: 1,000Ft
gift
Mi köze a portfóliónak a bolhához? Mert az elefánt és bolha kapcsolata könnyen elképzelhető! Persze, Handy, a nagy európai üzleti gondolkodó és filozófus, az elefánt és bolha kapcsolatát sem a hagyományos módon érti.

Charles Handy semmit sem a hagyományos módon ért. Ettől jelentős gondolkodó. Könyvében – saját munkásságának és életének példáján is – kifejti, hogy a 21. században kevesebb munkavállaló és több vállalkozó lesz. A vállalkozóknak különféle tevékenységekből álló portfólió kell, hiszen csak így tudnak alkalmazkodni a gyorsan változó világhoz. Az elefántok, a nagyvállalatok is egyre többször működnek együtt külső szakértőkkel, tanácsadókkal, egy-egy projekten dolgozó vállalkozókkal. Ez utóbbiak a bolhák, akik egyik nagy cégtől a másikra ugrálva, de munkájukat önállóan szervezve dolgoznak. Erről – a szerző által is megtapasztalt – bolhalétről szól a könyv, nagyon sok megszívlelendő tanulsággal.

Olvasd el most Charles Handy: The Elephant and the Flea című könyvének magyar nyelvű összefoglalóját, hogy megtudd hogyan élj bolhaként vagy hogyan dolgozz együtt bolhákkal!
 

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék: szervezeti kultúra, vállalkozó szellem, trendek,
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN