Christensen, Allworth, Dillon: Hogyan méred az életed?
Típus: Könyvösszefoglaló
Ár: 1,270Ft
Nettó: 1,000Ft
gift

Sikeres lesz-e az életed? Eléred-e céljaid? Tényleg olyan munkát végzel-e, amelyet szeretsz? Közben elég időt töltesz a családoddal is? Hogyan neveld úgy a gyerekeid, hogy azok is majd sikeres és boldog életet éljenek?

Erre nincs recept, de egy-két jó tanács egy üzleti gurutól megfontolható! Mindenki sikeres akar lenni munkájában, családi életében, elégedett emberként akar majd életére visszatekinteni. Miért van az, hogy ez csak keveseknek sikerül? A saját egyetemi évfolyam találkozóinak sivár tapasztalatiból indul ki a szerző és próbál az üzleti élet analógiáján keresztül magánéleti tanulságokat is levonni a sikeres életre. Clayton Christensen Hogyan méred az életed? című könyve nem „önsegítő” műfajú, nincsenek szamárvezetők, elővehető forgatókönyvek. Christensen érdekes párhuzamokat állít fel az üzleti élet és a magánélet, a gyereknevelés tanulságai között. Hallgathatunk rá, mert öt felnőtt gyereke is igazolja, hogy nemcsak az üzleti élethez, hanem a gyerekneveléshez is ért.

Christensen, Allworth, Dillon: How Will You Measure Your Life? című könyvének ötoldalas magyar nyelvű összefoglalója hűen visszaadja a mű főbb gondolatait.

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék: fejlesztés, időgazdálkodás, emberek vezetése,
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN