John P. Kotter: Tettvágy
Típus: Könyvösszefoglaló
Ár: 1,270Ft
Nettó: 1,000Ft
gift

A siker legnagyobb ellensége maga siker, mert a siker önelégültségre vezethet, ami kiöli a tettvágyat, így semmi sem ösztönöz a változásra – márpedig a tettvágy sürgető érzése kell a változtatáshoz!

Milyen jó volt érezni a tettvágy sürgető érzését. Emlékeztek? Nem azt az üres aktivitást, amikor soha semmire nincs időnk, ki se látszunk a tevékenységekből, értekezletről értekezletre rohangálunk és soha semmi nem történik… Hanem azt az igazi tettrekészséget, amikor égünk a vágytól, hogy végre nekikezdhessünk és elvégezzük és utána jól érezzük magunkat.

A sikerből származó önelégültségnél – amelynek célja a status quo megtartása – még veszélyesebb az áltettvágy, amely ideges, önigazoló, sehová sem vezető pótcselekvések sorozata. Ez felemészti az időt, az energiát árt a cégen belüli kapcsolatoknak, nem figyel a külvilágra.

John P. Kotter – aki a változás, változtatás témájának nagy szakértője – Tettvágy című könyvében részletesen kifejti a nyolc pontból álló változás irányítási modelljét. Nézd meg most!

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék: fejlesztés, menedzsment, végrehajtás,
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN