Marschall Goldsmith: Ami idehozott nem visz tovább
Típus: Könyvösszefoglaló
Ár: 1,270Ft
Nettó: 1,000Ft
gift

Miért lehet akadálya a siker a sikernek? Goldsmith a legelismertebb amerikai executive coach és leadership guru sikeres nagyvállalati vezetőkkel való munkája alapján foglalja össze jól hasznosítható tapasztalatait.

Goldsmith Peter Druckerrel azt vallja, hogy a legsikeresebb vezetőknek is változniuk kell a további sikereik érdekében, amit ők nehezen ismernek fel, hiszen minden korábbi sikerük őket igazolja. Szerinte a 360-os vizsgálattal – aminek ő az egyik első és legelkötelezettebb használója – érdemes átvilágítani a vezető emberi kapcsolatait, hiszen a vezetés az emberi kapcsolatok sikeres működtetésén alapul. Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyek miatt, de olyanok is, amelyek ellenére sikeres. Ez utóbbiakra javasolja a not to do lista összeállítását.

Goldsmith annyira hisz coaching módszereinek sikerében, hogy sikerdíjért dolgozik: a vezető magatartás-változását mérők  véleményének, a változás mértékének alapján kéri díjazását a vezetővel végzett éves coaching munkája végén. A magyarul még meg nem jelent könyv tömör tartalmi összefoglalójából Ti is megtudhatjátok, hogyan lehettek még sikeresebbek.

Írd meg a véleményed!

A neved:


A véleményed:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Az összefoglaló: Nem-tetszett           Tetszett

Másold be a lenti kódot:Címkék: önismeret, fejlesztés, coaching, leadership,
Ezeket se hagyd ki
Martin Seligman: Tanult optimizmus
Heidi Grant Halvorson: A második lehetőség arra, hogy jó benyomást tegyünk
Martin Ihrig, Ian MacMillan: A vállalati missziót meghatározó tudás menedzselése
Herminia Ibarra: A hitelességi paradoxon
Nathan Furr, Jeffrey H. Dyer: Vezesd csapatodat az ismeretlenbe!
Havi ingyenes letöltésünk
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Michael E. Porter, Mark R. Kramer: Közös értékek létrehozása
Akik regisztrálnak a webshopba ITT vagy hírlevéllel együtt ITT, azok letölthetik ezt az ingyenes cikkösszefoglalót vagy választhatnak egyet kínálatunkból. Regisztráció után a cikkösszefoglaló online olvasható vagy letölthető INNEN vagy a profiladatoknál.
Partnereink
Mfor Menedzsment fórum Piac és Profit CHN